Boekenmarkt Ieperman

Inschrijvingsformulier

Indien u zich wil inschrijven als standhouder op de Boekenmarkt Ieperman, kan u onderstaand inschrijvingsformulier invullen. Dit formulier geldt steeds enkel als inschrijving voor de eerstvolgende editie van de boekenmarkt.

Door onderstaand formulier in te vullen verklaart u zich akkoord met het reglement.

BELANGRIJK: Hou er rekening mee dat deze boekenmarkt bedoeld is voor boeken over cultuur, kunst, religie, spiritualiteit, filosofie, psychologie, geschiedenis, mythologie, en aanverwanten. Dit is géén boekenmarkt voor gewone romans of kookboeken of dergelijke!

Het is toegestaan om aanverwante zaken te verkopen, zoals bv. tekeningen of schilderijen, zolang deze gerelateerd zijn én dat nieuwe en/of tweedehands boeken uw hoofdproduct blijft!


OPGELET: De standplaatsen voor de boekenmarkt van oktober zijn op beide dagen volzet! U kan zich nog wel inschrijven, maar dan wordt u op een vrijblijvende reservelijst gezet. Indien er door een annulatie een standplaats vrij komt, dan contacteren wij u om te vragen of u nog interesse hebt.

CORONAMAATREGELEN: op dit moment hebben wij geen zicht wat de coronamaatregelen zullen zijn in oktober. Hou dus rekening met mogelijk aangepaste vereisten (afstand, mondmasker, ontsmettingsgel, ...) of in het slechtste geval annulatie van de rommelmarkt. Wij hopen niettemin dat tegen dan alles min of meer normaal zal kunnen verlopen!