Boekenmarkt Ieperman

Info Standhouders

Wij verwelkomen graag nieuwe en terugkerende standhouders. Hieronder vindt u alle informatie die belangrijk is voor u als standhouder. Word ook lid van onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven!

NIEUW VANAF 2020: TWEEDAAGSE BOEKENMARKTEN

Om een groter en meer gevarieerd publiek aan te trekken, organiseren we in 2020 tweedaagse edities van onze boekenmarkten.

Voor standhouders is het mogelijk om in te schrijven voor zowel beide dagen, als voor enkel zaterdag of zondag.


DEELNAMEPRIJZEN

Het standgeld bedraagt 3 € per tafel en per dag. Wenst u zich in te schrijven voor beide dagen van hetzelfde weekend, dan is de prijs slechts 5 € per tafel voor het volledige weekend. U mag uw boeken dan op uw stand laten liggen van zaterdag op zondag, het gebouw wordt buiten de openingsuren volledig afgesloten.

De grootte van een tafel is +/- 1m50 lang en +/- 0,75 tot 1m diep.

Standplaatsen zijn steeds binnen. Tafels en stoelen worden voorzien en hoeft u dus niet zelf mee te brengen. U dient wel zelf te voorzien in de inkleding van uw stand (bv. tafellaken, ...)


Het standgeld dient uiterlijk 5 werkdagen vooraf betaald te worden via overschrijving op volgend rekeningnummer:

RKEvzw

BNP-Paribas-FORTIS

IBAN BE91 0012299967 76

BIC GEBABEBB

Met vermelding "standplaats boekenmarkt". Pas wanneer wij uw storting hebben ontvangen is uw inschrijving definitief!


In geval van annulatie 5 werkdagen of langer op voorhand wordt het standgeld terugbetaald, maar worden er 2,50 € administratiekosten aangerekend. In geval van annulatie minder dan 5 dagen voor de start van de boekenmarkt wordt het standgeld niet terugbetaald, met uitzondering van overmacht wegens ziekte (indien u een kopie van het doktersbriefje bezorgt).


VOORWAARDEN

Uw verkoopmateriaal dient hoofdzakelijk uit boeken te bestaan. Dit mogen zowel nieuwe als tweedehands boeken zijn. Aanverwant materiaal (DVD's, CD's, kaartjes, wierook, ...) is toegestaan mits dit slechts een beperkt deel uitmaakt van uw assortiment en boeken het hoofdproduct blijven.

De boeken die u te koop aanbiedt dienen te passen binnen het kader van de Boekenmarkt Ieperman. Boeken over religie, spiritualiteit, esoterie, filosofie, kunst, cultuur, geschiedenis, mythologie, etnografie, antropologie, psychologie en aanverwanten zijn welkom. Het is echter niet de bedoeling om (overwegend) kookboeken of gewone leesboeken te koop aan te bieden; hiervoor kan u beter terecht op de Rommelmarkten Ieperman.


DATUMS

De datums van de boekenmarkten vindt u hier.

U kan steeds op de hoogte blijven van onze boekenmarkten via onze gratis nieuwsbrief of onze Facebook-pagina.


OPENINGSUREN

De boekenmarkt is geopend van 10u tot 17u.

U kan vanaf 7u30 binnen om uw stand op te stellen.


LOCATIE

De Boekenmarkten Ieperman vinden plaats in Kasteel Ieperman op volgend adres:

FVG

Bist 164

2610 Wilrjk

(ingang naast het gebouw via Sint-Bavostraat)


VOORZIENINGEN

Tafels en stoelen worden voorzien en hoeft u niet zelf mee te brengen. Verdere inkleding van uw stand dient u wel zelf te voorzien.

Er is een cafetaria aanwezig, waar u koude en warme dranken kan nuttigen aan democratische prijzen. Kleine snacks zijn eveneens ter beschikking.

Er is een WC ter beschikking, deze is gratis te gebruiken door de standhouders.

Voor bezoekers is de kostprijs 0,20 € per gebruik, of 1 € voor een dagkaart. Dit is te verkrijgen aan de cafetaria.

Wij maken publiciteit voor de boekenmarkten op tal van websites, Facebook en via flyers en affiches. Je kan zelf ook onze flyer downloaden door hier te klikken.


INSCHRIJVINGEN

U kan inschrijven als standhouder via ons inschrijvingsformulier.

Indien u wenst, kan u ook telefonisch of via e-mail inschrijven:

E-mail: boekenmarkt.ieperman@gmail.com

Tel.: 03 / 830 51 58 (FVG) of 0497 / 20 71 89


Bij uw inschrijving verklaart u zich akkoord met het reglement van Boekenmarkt Ieperman. Voor de editie van oktober 2020 zijn bijkomende coronamaatregelen van kracht, te verkrijgen op verzoek bij de organisatie.

U dient bij uw inschrijving volgende informatie te voorzien:

  • Uw naam en adres

  • Uw contactgegevens

  • Het aantal tafels dat u wenst te reserveren